وزیر بهداشت: ۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟ یک عاشقانه ناآرام | اختلافات خانوادگی منجر به قتل شد مشکلات تغذیه‌ای شایع در معلولین تداوم بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۶ استان دیگر طی امروز و فردا (۱۳ دی ۱۴۰۳) + فیلم کولاک برف و مه در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ دی ۱۴۰۳) شرکت‌های صندوق بازنشستگی ملزم به ثبت صورت‌های مالی خود در کدال شدند بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) تشخیص سریع سرطان روده با کیت نانویی تولید ایران آتش‌سوزی در تعمیرگاه نارمک تهران یک کشته و ۲ مصدوم برجای گذاشت(۱۲ دی ۱۴۰۳) کاهش ۶۰ درصدی تولدها در کشور نسبت به ۴۰ سال گذشته جزئیات برگزاری آزمون کارشناسان رسمی دادگستری + زمان دریافت کارت نحوه ایجاد و تأیید سابقه تحصیلی اعلام شد | تأثیر قطعی ۲۰ درصدی سوابق تحصیلی یازدهمی‌ها در کنکور ۱۴۰۴ دستگیری ۱۷ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد بطحائی: اقدامات برای کاهش میزان طلاق در خراسان رضوی باید شتاب بیشتری بگیرد + فیلم خبر خوش برای بیماران نادر درمان «قسطی» با چک و سفته!
سرخط خبرها

طرز تهیه کتلت شکم‌پر | غذایی با اصالت هندی برای ذائقه بین‌المللی

  • کد خبر: ۸۵۴۴۸
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱
طرز تهیه کتلت شکم‌پر | غذایی با اصالت هندی برای ذائقه بین‌المللی
کتلت و کوکو از غذا‌های نانی پرطرف‌دار ایرانی هستند که در دیگر کشور‌ها هم به شیوه‌های مختلفی پخت می‌شوند. برای همین، امروز قصد داریم به آموزش پخت یک نوع کتلت خوشمزه بپردازیم که اصالتی هندی و طعمی تند و تیز دارد

مقدم | شهرآرانیوز؛ کتلت و کوکو از غذا‌های نانی پرطرف‌دار ایرانی هستند که در دیگر کشور‌ها هم به شیوه‌های مختلفی پخت می‌شوند. برای همین، امروز قصد داریم به آموزش پخت یک نوع کتلت خوشمزه بپردازیم که اصالتی هندی و طعمی تند و تیز دارد و در دیگر کشور‌ها هم با کمی تغییر پخت می‌شود. این کتلت را با برنج هم می‌توان صرف کرد. همین‌طور آن را به صورت رژیمی داخل فر و با روغن بسیار کم می‌پزند.

مواد لازم برای تهیه کتلت شکم‌پر

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: ۵۰۰ گرم
  • گشنیز خردشده: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • فلفل سبز: ۴ عدد
  • پودر زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه کتلت شکم‌پر

پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و سرتفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. اکنون وقت اضافه‌کردن سیر است. سیر‌ها را پوره و به مواد اضافه کنید و قدری دیگر آن‌ها را تفت بدهید.

گوشت چرخ‌کرده را با ۲ عدد فلفل‌سبز خردشده به مواد قبلی اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ و تغییر رنگ دهد. سپس نصف قاشق غذاخوری زیره سبز، نصف پیمانه گشنیز، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم سرتفت بدهید. گشنیز که کمی تغییر رنگ داد، حرارت را خاموش کنید.

سیب‌زمینی‌ها را با کمی نمک آب‌پز و پس از خنک شدن رنده کنید. گشنیز، زیره سبز و فلفل سبز خردشده باقی‌مانده را با کمی نمک و فلفل سیاه به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
داخل تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. داخل کاسه‌ای نیز تخم‌مرغ را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

از مواد سیب‌زمینی مقداری بردارید و کف دست خود پهن کنید. سپس از مواد گوشتی مقداری در مرکز آن قرار دهید و آن را خوب گرد کنید. کتلت را داخل تخم‌مرغ بغلتانید. بعد هم درون روغن داغ سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شود.

کتلت شکم‌پر

فوت آشپزی

*در صورتی که ذائقه‌تان غذا‌های تند و تیز را می‌پسندد، کمی فلفل قرمز و پاپریکا هم به غذایتان اضافه کنید.
* پس از قراردادن مایه گوشتی داخل خمیر، کتلت را خوب گرد کنید تا مایه گوشتی هنگام سرخ شدن از آن خارج نشود.
*اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید، از پودر سیر در غذا استفاده کنید.
*اگر آب مواد را به‌خوبی بگیرد، هنگام سرخ‌شدن، روغن کمتر کف می‌کند و کتلت حسابی ترد و برشته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->