شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات
سرخط خبرها

طرز تهیه کتلت شکم‌پر | غذایی با اصالت هندی برای ذائقه بین‌المللی

  • کد خبر: ۸۵۴۴۸
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱
طرز تهیه کتلت شکم‌پر | غذایی با اصالت هندی برای ذائقه بین‌المللی
کتلت و کوکو از غذا‌های نانی پرطرف‌دار ایرانی هستند که در دیگر کشور‌ها هم به شیوه‌های مختلفی پخت می‌شوند. برای همین، امروز قصد داریم به آموزش پخت یک نوع کتلت خوشمزه بپردازیم که اصالتی هندی و طعمی تند و تیز دارد

مقدم | شهرآرانیوز؛ کتلت و کوکو از غذا‌های نانی پرطرف‌دار ایرانی هستند که در دیگر کشور‌ها هم به شیوه‌های مختلفی پخت می‌شوند. برای همین، امروز قصد داریم به آموزش پخت یک نوع کتلت خوشمزه بپردازیم که اصالتی هندی و طعمی تند و تیز دارد و در دیگر کشور‌ها هم با کمی تغییر پخت می‌شود. این کتلت را با برنج هم می‌توان صرف کرد. همین‌طور آن را به صورت رژیمی داخل فر و با روغن بسیار کم می‌پزند.

مواد لازم برای تهیه کتلت شکم‌پر

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: ۵۰۰ گرم
  • گشنیز خردشده: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • فلفل سبز: ۴ عدد
  • پودر زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه کتلت شکم‌پر

پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و سرتفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. اکنون وقت اضافه‌کردن سیر است. سیر‌ها را پوره و به مواد اضافه کنید و قدری دیگر آن‌ها را تفت بدهید.

گوشت چرخ‌کرده را با ۲ عدد فلفل‌سبز خردشده به مواد قبلی اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ و تغییر رنگ دهد. سپس نصف قاشق غذاخوری زیره سبز، نصف پیمانه گشنیز، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم سرتفت بدهید. گشنیز که کمی تغییر رنگ داد، حرارت را خاموش کنید.

سیب‌زمینی‌ها را با کمی نمک آب‌پز و پس از خنک شدن رنده کنید. گشنیز، زیره سبز و فلفل سبز خردشده باقی‌مانده را با کمی نمک و فلفل سیاه به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
داخل تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. داخل کاسه‌ای نیز تخم‌مرغ را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

از مواد سیب‌زمینی مقداری بردارید و کف دست خود پهن کنید. سپس از مواد گوشتی مقداری در مرکز آن قرار دهید و آن را خوب گرد کنید. کتلت را داخل تخم‌مرغ بغلتانید. بعد هم درون روغن داغ سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شود.

کتلت شکم‌پر

فوت آشپزی

*در صورتی که ذائقه‌تان غذا‌های تند و تیز را می‌پسندد، کمی فلفل قرمز و پاپریکا هم به غذایتان اضافه کنید.
* پس از قراردادن مایه گوشتی داخل خمیر، کتلت را خوب گرد کنید تا مایه گوشتی هنگام سرخ شدن از آن خارج نشود.
*اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید، از پودر سیر در غذا استفاده کنید.
*اگر آب مواد را به‌خوبی بگیرد، هنگام سرخ‌شدن، روغن کمتر کف می‌کند و کتلت حسابی ترد و برشته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->