واریز یک میلیون تومان به حساب برخی بازنشستگان (۶ آذر ۱۴۰۳) + جزئیات حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟ مرگ سه کارگر جوان حین لایروبی در خیابان پنجتن مشهد + تصاویر(دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد فردا (سه شنبه ۶آذر ۱۴۰۳)تعطیل است؟ مهمترین ویژگی‌های نسل آلفا(متولدین سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۴) را بشناسید خارج کردن توده ۱۵ کیلویی از شکم دختر ۱۳ ساله اهوازی تشخیص ۲۸ نوع سرطان با رادیوداروی جدید در مشهد اعلام وضعیت هشدار آلودگی هوا برای دانش‌آموزان حساس و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) کشف ۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد (۵ آذر ۱۴۰۳) رشد جمعیت ایران سال ۱۴۲۰ صفر می‌شود زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس کمبود نیروی متخصص در زمینه بیهوشی و اطفال بیش از ۵۲۳ هزار خانوار تحت پوشش برنامه‌های داوطلبان سلامت قرار دارند روند افزایشی آمار مشمولین بیمه بیکاری در خراسان رضوی رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به ایدز توقیف دو خودرو شوتی و کشف بیش از ۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان
سرخط خبرها

طرز تهیه کتلت شکم‌پر | غذایی با اصالت هندی برای ذائقه بین‌المللی

  • کد خبر: ۸۵۴۴۸
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱
طرز تهیه کتلت شکم‌پر | غذایی با اصالت هندی برای ذائقه بین‌المللی
کتلت و کوکو از غذا‌های نانی پرطرف‌دار ایرانی هستند که در دیگر کشور‌ها هم به شیوه‌های مختلفی پخت می‌شوند. برای همین، امروز قصد داریم به آموزش پخت یک نوع کتلت خوشمزه بپردازیم که اصالتی هندی و طعمی تند و تیز دارد

مقدم | شهرآرانیوز؛ کتلت و کوکو از غذا‌های نانی پرطرف‌دار ایرانی هستند که در دیگر کشور‌ها هم به شیوه‌های مختلفی پخت می‌شوند. برای همین، امروز قصد داریم به آموزش پخت یک نوع کتلت خوشمزه بپردازیم که اصالتی هندی و طعمی تند و تیز دارد و در دیگر کشور‌ها هم با کمی تغییر پخت می‌شود. این کتلت را با برنج هم می‌توان صرف کرد. همین‌طور آن را به صورت رژیمی داخل فر و با روغن بسیار کم می‌پزند.

مواد لازم برای تهیه کتلت شکم‌پر

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: ۵۰۰ گرم
  • گشنیز خردشده: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • فلفل سبز: ۴ عدد
  • پودر زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه کتلت شکم‌پر

پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و سرتفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. اکنون وقت اضافه‌کردن سیر است. سیر‌ها را پوره و به مواد اضافه کنید و قدری دیگر آن‌ها را تفت بدهید.

گوشت چرخ‌کرده را با ۲ عدد فلفل‌سبز خردشده به مواد قبلی اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ و تغییر رنگ دهد. سپس نصف قاشق غذاخوری زیره سبز، نصف پیمانه گشنیز، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم سرتفت بدهید. گشنیز که کمی تغییر رنگ داد، حرارت را خاموش کنید.

سیب‌زمینی‌ها را با کمی نمک آب‌پز و پس از خنک شدن رنده کنید. گشنیز، زیره سبز و فلفل سبز خردشده باقی‌مانده را با کمی نمک و فلفل سیاه به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
داخل تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. داخل کاسه‌ای نیز تخم‌مرغ را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

از مواد سیب‌زمینی مقداری بردارید و کف دست خود پهن کنید. سپس از مواد گوشتی مقداری در مرکز آن قرار دهید و آن را خوب گرد کنید. کتلت را داخل تخم‌مرغ بغلتانید. بعد هم درون روغن داغ سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شود.

کتلت شکم‌پر

فوت آشپزی

*در صورتی که ذائقه‌تان غذا‌های تند و تیز را می‌پسندد، کمی فلفل قرمز و پاپریکا هم به غذایتان اضافه کنید.
* پس از قراردادن مایه گوشتی داخل خمیر، کتلت را خوب گرد کنید تا مایه گوشتی هنگام سرخ شدن از آن خارج نشود.
*اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید، از پودر سیر در غذا استفاده کنید.
*اگر آب مواد را به‌خوبی بگیرد، هنگام سرخ‌شدن، روغن کمتر کف می‌کند و کتلت حسابی ترد و برشته می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->